Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din livsväg

Din livsväg bar dig bort från min
Jag önskar så att den är stadig under dina fötter
Trygghet och kärlek sänder jag med som färdkost
Min vänskap får du vila i




Fri vers av Goddess VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-17 22:25



Bookmark and Share


  Goddess VIP
<3
2019-11-18

    Vita lotusblomman VIP
<3
2019-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP