Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rise in glory

Nu vilar du
i evighetens ljus
Ditt sista andetag
är över
Din långa livsresa
är slut här
på jorden.

Jag sa: Gå mot ljuset
där väntar din Kärlek
din make
min pappa
Gå mot ljuset
Det är ok,
släpp
taget

du gick

Vila i Frid




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-25 20:56



Bookmark and Share


  karenina VIP
Väldigt fina ord av värme och kärlek och att släppa taget.
2023-08-30

  Anya VIP
Fint om att ge någon tillåtelse att gå. Att acceptera döden är starkt.
2023-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP