Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora vackra hjärtat

Att leva i tillit
har alltid varit svårt
för mig.
Tillit till att
räcka till
Tillit till att
vara älskvärd

Så kom du
med det största
varmaste vackra
hjärta jag någonsin
mött,

Du som aldrig talar illa
om någon annan
Du som redan lever
i tvåsamt familjeliv
Med dig lär jag
mig tillit

Trots att jag vet
att du har flera andra
partners
Så är jag oändligt
trygg
med dig

Du har en förmåga
att bekräfta och få
mig att känna mig sedd
åtråvärd
unik.

Kärlek på vårt
sätt
har fått mig att landa
växa och för första gången
känna genuin
tillit






Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-19 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP