Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gelehallon och lättöl

Du är ett
levande bevis på
hur länge en människa
kan leva på

Gelehallon och lättöl

Du slutade äta
dagen före julafton
Du har inte lång
tid kvar
sade de som vet

Du finns ännu här
och firar nu påsk
med

Gelehallon och Lättöl




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-07 21:00



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
lätt och intensiv!
2023-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP