Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önsketänk

Allt jag gör
blir aldrig riktigt bra
Allt du sa
var det enda jag faktiskt ville ha
Du har fel
varför kan du inte bara se det
Du jag vet
men vi kanske inte är helt fel
Jag lovar
jag kommer vara bättre
Jag önskar
att du ville se det
Det är du
och kommer alltid att vara




Fri vers av Emilia23
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-18 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia23