Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker på dig

Jag ska ju tänka på honom
Men allt jag ser är dig
Allt borde vara bra
Men är det inte bättre med dig?
Du tänker nog aldrig på mig
Varför kan jag inte se
Att det inte är han som är fel
Hur ska jag kunna glömma
När allt jag gör är att drömma
Du kan inte vara perfekt
Men hur kan jag se dina fel
När inte är du som är här
Snälla kan inte allt vara som på film
Då skulle allt vara över
och min bekymmer borta
Allt skulle vara bra
Och det skulle bli du och jag




Fri vers av Emilia23
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-07-18 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia23