Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden som kan ändra allt

Säg att du älskar mig
Låt mig få höra
Orden som kan ändra allt
Låt mig få veta
Att vi är för evigt
För stunden iallafall




Fri vers av Emilia23
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-24 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia23