Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du?

Ibland tänker jag tillbaka
på allt som var bra
tiden gör att man ofta glömmer
allt som övertygade en att gå

Ibland kan jag ångra
Allt det jag gjorde
Men innerst inne är jag glad
För där lever ju allt kvar

Ibland minns jag allt annat
även om bara för en sekund
För vem vill va kvar där
Men då kan jag ändå förstå




Fri vers av Emilia23
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-01-25 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia23