Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla pausa

Kan någon inte bara trycka på paus
behöver en sekund eller så
för att komma ikapp
Måste få en stund
Då allt är tyst
Då allt står stilla
Kanske jag kan tänka
Det rinner ur mina händer
hur hårt jag än håller
Livrädd för att allt ska gå fel
Men hur jag än försöker
lyckas jag ganska bra med det ändå




Fri vers av Emilia23
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-08 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia23