Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte kvar

Ligger stilla i min säng
Som en helt tom sommaräng
Ofrivilligt ensam
nästan lite ledsamt
En kudde längs min rygg
som högljudda mygg
Är det den ständiga påminnelsen
Att du inte är kvar




Fri vers av Emilia23
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-06-29 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia23