Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen jag inte vill inse

Ser dig i alla
Men hoppet krasas varje gång
Ska våra vägar aldrig korsas?
Jag blir så löjligt glad av tanken
Men det var månader sen nu
Och självklart tänker jag inte på dig
Är det jag säger till mig själv
För sanningen jag inte vill inse
Att jag inte kan släppa dig
Brinner inuti mig
Visst kan jag tänka på andra
Men hur jag än försöker
Går jag alltid tillbaks till dig




Fri vers av Emilia23
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-26 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia23