Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Växter och allt som blommar


Kraft


Blommors betydelse
visar kärlekens spår
Till Livet




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 459 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-11-18 17:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvligt att läsa! Blommor må vara sköra men tillsammans är de kraftfulla.
2019-12-15

  Anya VIP
Varmt med kraft....livskraft.
2019-11-24

  Lars Hedlin
Vackra doftande underbara som livet kan vara :) kram <3
2019-11-23

  lila fjäderblomman VIP
Vackert! Är helt enig med dig!
2019-11-20

  MALVAA VIP
Allt som blommar ger livet
ett nytt liv efter en djup sömn av en mörk natt
2019-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Blommor förgyller vår vardag!
Bra skrivet.
2019-11-19

  ULJO
Så fundamentalt vackert
2019-11-19

  Blomma-Stjärna VIP
Blomman vänder sig till ljuset och drar näring från jorden; att se på blommor gör människan glad!
2019-11-18

  överlevaren VIP
Livskraft....från frö till blomma!
2019-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"