Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ont i magen


Cancer dag 5

Enligt Hellsten är magont kopplad till rädsla
Jag erkänner
Jag är rädd
Livrädd
Jag är livrädd
53 år
Här aldrig opererat mig
Eller blivit opererad
Jag vill slippa mitt magonda
Men det går nog inte över
Jag är rädd
Men vad är jag rädd för?
Det kommer ju ordna sig




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-18 21:31



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja, ha hoppet som en lykta i den här svåra tiden! Kram!
2019-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP