Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dags att checka ut


Eskapism

Cash, flash, v.i.p sektioner jag hovar miljoner
utan konsekvenser, monoton frekvenser
magnet till bitchees med snuskiga tendenser
som benso för stressen när benim känner pressen
komma från kommersen, för realitetsperversen
som speglar denna versen
eskaperar ångest men fäller inga tårar
leendes så länge fickor prasslar stålar
shoooo brorsan snälla låt mig krita
senim pröjsar dubbelt ba för slippa slita
slava på golvet i nån skitig fabrik
sikter len känner ingen som blev så rik
så ska man våga drömma ha ambitionen
eller förbli nöjd med livsprojektionen
som den svarta fläcken på bioduken
för nobla statisten iklädda peruken.

Upp med händerna för arbetarklassen
bidragstagarna sofftish på terrassen
till och med de rika snyltar på systemet
så vad fan är problemet
va e problemet.

Bakk om alldeles för stel släpp loss
snälla ta ett bloss sen passa den som Kroos
vidare till Modric för en Jugge pornic
haffla Cz-ta jebena raketa
kommer ni ihåg Ibras bicykleta, Carlos Schakalen
Brazil mot Tyskland i semifinalen och
mannen med planen Sickan har en plan
bakom alla jidder cherchez la femme
glamour och glitter fugasi Britter
fucking F.b.g´s utan meriter
kom igen helt ärligt
börjar inte detta bli lite besvärligt
forgot about it Ha! när man väl är ärlig
men jag kan bli riktigt besvärlig
gangster Bosancero skjutglad pistolero
gå bananas till Nirvanas In Utero.

Forgot about it, that shit is fugasi.
Tell me, how you know that shit is fugasi?
I know, forgot about it man!

Ställde given fråga till herrn som vet allt
vilken färg på skinnet gud i himeln har
det kanske inte spelar någon större roll
för alla sorgsna låtar går i D-mol
vintern står för dörren snart blir det kallt
lika så oss emellan minns väl vad du sagt
men ärligt talat så skiter jag i vilket
njuter här och nu för ögonblicket
så ställ dina krav gör saken gällande
för allting som är mänskligt
än för dig är främmande
sorlig men sann är livets enda fakta
allt som är levande vissnar och dör sakta
brutalt av livet skolad en sak har jag lärt
att ingenting är smärtan eller mödan värt
förr eller senare tar ju sagan slut
vad mer kan jag säga brää
dags att checka ut.




Bunden vers (Rim) av Barabbas
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-20 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas