Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tror

jag tror vi är på väg att döda oss själva och jorden
orsaken tycks mig vara hatisk snålhet
bristen på kramar
och
förekomsten av alla desssa tommma
besvikna
liksom törstande famnar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-20 19:59



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Ja, ömheten fattas oss. Bra, kärv och rakt uthuggen text.
2019-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP