Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du är styrkan personifierad

Sitter i stolen
Timme
Efter timme
Tittar på blodet
Som åker ur
och sen in
Efter separatorn
i hans nu smala armar

Han sneglar mot mig
Samtidigt som tårar
Rinner
Ögon som blänker
Varför
Jag

Undrar
Hur han ser mig
E jag stark
I hans ögon
Känner han
Trygghet

Själv
Står jag stum
Av respekt
Inför din
Styrka
Dina tankar
Dina känslor

Du kommer alltid
Vara styrkan
Personifierad
För mig




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-20 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP