Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hade nog slutat leta

Jag tittar mot din gata
snälla jag vill ju bara prata
Du ser mig och vänder
Du tror du vet vad som hände
Kanske ser jag dig aldrig igen
men jag lovar att du kommer ångra dig sen
För jag vill ju bara att du skulle veta
Att jag nog hade slutat leta




Fri vers av Emilia23
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-21 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia23