Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråväder

 

Från mörker till ljus

och omvänt, är vår

extrema breddgrad

 

I november-baletten fick hon och hennes

partner dansa både mot mörker och ljus




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-21 21:40



Bookmark and Share


  tom boreland
mitt ljus är lanternornas och arbetsbelysningen på däck, så trött efter gungandet att jag somnar innan jag hinner äta middag, men vovvens middag serveras.
2019-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP