Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hantera här och nu


Djupa andetag

Försöker förstå
men vet redan svaret.

Ilska för okunskap
men leende för vetskap.

Allt handlar om att samla känslor
tankar och kunskap
och ta många
djupa andetag.

Gå vidare
när allt inombord
vill bevisa motsatsen
men gör det med ett leende
för jag vet bättre.






Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-22 14:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslodjup och bra!
2019-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson