Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vy från Vättern. Eget foto. Dikten publicerad här första gången 2013.


Vågen

 


Han var vågen
som slog stilla mot strand
vid ett lugnt hav


Men vid östlig vind
började havet brusa
och känslan svänga


Från dur till moll
den andra människan
kunde ta över


Sorg och plågor
blev helt övermäktiga
- och tårar fanns ej


Han var vågen
som balanserade nära
ett känslostup


 


 


 


 


 


 




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-23 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP