Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dör lite här borta

Hallå jag dör lite här borta
när du gör så här mot mig
Kan du inte se
vad det gör med mig
Borde hört av mig
innan det var försent
Ångrar allt nu
och kommer nog alltid att göra
Hur kunde jag var så dum
ser jag allt klarare nu?
Du ville ha mig
men jag vill ha dig nu
Det gör väl de samma
Hon är för bra på det
att få dig att glömma
Om du bara visste
hur det tär på mig
Hoppas du ångrar dig
ibland iallafall




Fri vers av Emilia23
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-24 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia23