Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Överge inte dig själv


Dröj en stund


Den grå vardagen

Är full av färger

Om sinnet vill




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2019-11-24 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST