Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade pappa dog i lördags


Pyspunkan

Sakta tömmer du mig på liv
Som pyspunka
Nästan helt omärkligt

Jag är opåverkad
Jag är stark
Jag är en maskin

Men luften tar slut
Sakta sakta

Hur ska jag någonsin kunna bli glad igen?




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-28 13:33



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Att förlora någon som man älskar är väldigt svårt...men tiden gör att man kan minnas de fina stunderna som man har haft tillsammans.
Kram!
2019-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP