Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till toner av Sonata nr.8 in C major, op. 13 Ludwig van Beethoven


Sonata nr.8



Köper kvinnan överkast och dra på 

lakan  

 

sommaräng i spelande livstråd 

fågelungar 

 

mitt i det frusna livshoppets 

sårbarhet 


möts läppar spelar kroppen över 

daggens näpna längtan 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-25 01:35



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
:)
Lycka.
2019-11-25

  Gunnar Hilén VIP
Pathetique !!!!!!!!!!!!!!!! Bra att älska till.
2019-11-25
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP