Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Desperata åtgärder?)


Ordsak saknas



Föreningen Utrotningshotade Ord
som uppehåller sina bopålar inom
Sexdregla församling

Söker Utrotningshotade
nya Medlemmar


Innan det blir alldeles för sent

Samt onödigt att behöva tillkalla
och anordna nytt års och styrelse
möte. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-25 08:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag blir ordlös
2019-11-26

    Lena Staaf VIP
Helt absurt underbart! Vi utrotningshotade medlemmar måste hålla ihop och digitalisera de utrotningshotade orden och känslorna innan det är för sent.
2019-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP