Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första dikt jag lägger ut här. Min skrivförmåga genom dikter kanske inte är den bästa. Jag brukar inte dela med mig av mina dikter så ofta.


En ton i tystnaden

En ensam flicka vid ett piano.
Några dystra toner ekar i tystnaden.
Långsamt rinner tårarna på hennes kinder.
De ljusa tonerna finns inte längre.
De försvann samtidigt som blodet började visa sig.
Tonerna är flickans rop på hjälp,
men ingen hör hennes toner,
ingen ser hennes tårar.
Alla håller för öronen och blundar hårt.
Ingen vill se,
ingen vill höra det hemska.
Det hemska som finns under flickans leénde.




Fri vers av Bloody_doll
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-07-02 12:44



Bookmark and Share


  Zebraflicka
Vacker och hemsk på samma gång och det är vad som gör den så bra! :)
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Bloody_doll
Bloody_doll