Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En inre ros

En inre ros
som Odjurets ros för tiden som återstår innan han blir
ett bestående monster
Rosen vissnar långsamt
Blad för blad faller
Tiden rinner ut

En ros utan blad
tiden är ute
Man blir en evig förlorare
Dömd till ett liv som monster




Fri vers av Bloody_doll
Läst 516 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-09 14:29



Bookmark and Share


  babyvamp-emma
jätte fint! :) du tog mina ord och skrev ner dem!
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Bloody_doll
Bloody_doll