Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakbladsflicka möter Kaospojke

Rakbladsflicka möter Kaospojke.
Från den ena droppar blod
Från den andre droppar tårar
Men trots all hemskhet är de så vackra tillsammans
De gör allt det hemska till något vackert
Allt svart blir till regnbågens alla färger
och tårarna glittrar som stjärnor
Ront dem finns en aura som inget kan genomtränga
Kraften från Rakbladsflickan och Kaospojken är alltför stark
och står emot allt det hemska
allt det som gör ont
Tillsammans övervinner de världen
Tillsammans kan de klara allt.




Fri vers av Bloody_doll
Läst 521 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-05 22:24



Bookmark and Share


  FeliciaTerez
jätte bra skrivit , det är underbart och hitta den rätta killen :)
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Bloody_doll
Bloody_doll