Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när kärleken faktiskt existerar.


Som om kärleken var förbjuden?

Jag träffade någon som fick mig tro på kärleken.
I dina ögon ser jag tryggheten,
och i dina armar kommer ångesten inte åt mig.
Kanske har jag dig endast till låns,
kanske är du egentligen någon annans.
Men du är speciell,
och jag är glad att det är du och jag.
Jag träffade någon som såg igenom en sårig kropp,
någon som såg bortom alla tårar.
Men akta dig,
så jag inte tar sönder dig.
Jag är försiktig, och rör endast mjukt vid dig.
Rädd för att du vid för hårt tryck ska lösas upp,
och försvinna in i mörkret,
som en illusion.
Jag önskar du hade sett mig i ögonen,
och sett min kärlek till dig,
sett hur bra jag mår med dig,
och hur mycket jag vill att du ska stanna vid mig.




Fri vers av Bloody_doll
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-12-31 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bloody_doll
Bloody_doll