Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den är inte klar, men orden fastnade och ingenting mer ville komma ut. Kanske beror det på att alla frågor inte har något svar.


Ingenting fullständigt

Vad är det som döljer sig på andra sidan av bilens bländande ljus och bromsarnas tjutande?
Vad är det som finns efter att man lyckats svälja den sista tabletten tillsammans med den sista spriten?
Vad är det som infinner sig när blodet slutat rinna från de uppskurna handlederna?
Vad är det vi känner när hjärtat slutat slå, tårarna slutat rinna och andningen upphört?
(snälla, svara mig)

Vad är det vi hör när tystnaden tillsist infunnit sig och rösterna äntligen tystnat?
Vad är det vi känner när ångesten inte längre finns där?
Vad ser vi när allt blod äntligen försvunnit ur vår åsyn?
Vad luktar det när inte luften är fylld av panik och rädsla?
(jag vill så gärna veta)




Fri vers av Bloody_doll
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-01 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bloody_doll
Bloody_doll