Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I saknad efter min häst.


Saknad.

Det fanna bara en,
men du försvann.
Du lämnade mig ensam i livet,
du kunde väl tagit mig med?
Jag önskar du vore här nu.
Jag önskar jag hade kunnat krama om dig och glömma allt hemskt.
Men vi skildes åt för alltid.
Allt som finns kvar är våra minnen.




Fri vers av Bloody_doll
Läst 670 gånger
Publicerad 2007-10-14 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bloody_doll
Bloody_doll