Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hittade den, den är flera 100 år gammal typ.


Längtan

Jag blundar
fantiserar
känner efter
Jag tycker mig känna den svidande känslan
och jag känner hur blodet börjar rinna.
Men det är endast en fantasi,
en längtan efter blodet.




Fri vers av Bloody_doll
Läst 622 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-05 00:55



Bookmark and Share


  berxper
Starkt!
Vad det handlar om utlämnas till fantasin...
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Bloody_doll
Bloody_doll