Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkte inte ge mig

Du går men jag står kvar
å vad min blick måste bränna
Vad du måste stå emot
för att inte vända
Vad du måste kämpa
för att inte skrika
Vad du sväljer
för att inte gråta
Om jag var du
skulle jag springa
Om du var säker
skulle du skynda
Jag lovade mig själv
att inte låta dig vinna
Men ångrar mig nu
Jag tar ett steg mot dig
Du tar flera ifrån mig
Kan du inte bara stanna
Du får all ära
Jag vill ju inget annat
än att ha dig nära




Fri vers av Emilia23
Läst 109 gånger
Publicerad 2019-11-27 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia23