Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är miraklet här


mytomagi


dina kläder är förfalskade, ett skämt
jag har lösenordet i en verklighetskamel
du ljuger om din depression, jag om min mani
mina källor säger att de älskar bakom våran rygg

är det här låten du ska spela
när du ger upp på mig
och det verkliga spelet drar igång

det din nästan tama råmes har bestämt
kuttersmycke adlas till abstrakt kronjuvel
snålskjuts med en tradition, backstage på en utopi
gotham får vad du förtjänar, rättvisan är skygg

det är mänskligt att stelna
och så fult att härda sig
hototogisus sista parningsång








Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 210 gånger
Publicerad 2019-11-27 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd