Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SANNINGEN


SVARET PÅ ALLT


Är aldrig bäst,
vet inte mest,
vinner inte i flest test,
finns en entitet som alltid gör en finare mer värdig gest,
var fras känns fett bra,
andligheten tar en till ett annat slags allvar,
våra barns namn skars in i hjärtat,
när man är villig att offra sitt liv för dem gör man det rätta




Fri vers av viskaren
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-28 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaren
viskaren