Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aalto


Böckerna om oss dess mening 

likt kokböcker i hur älska 

Det sista kapitlet utrivet 

 

som smaka ljuvlighet utan 

verklig mättnad saknade 

framtid saknade hand fot 

öga för vardag 

 

jag vill att du slutar läsa 

jag vill att du börjar läsa 

vill att du verkligen lyckas läsa 

läsa mig på allvar. Riktigt. Vuxet. 

önskar du skiljer dig

önskar du ändrar allt för mig 


önskar jag slapp önska 

älska dig 

 

dina fötter i brunt läder. Vippar. 
Mina händer tar av dem. Sakta. 
mina tänder hugger tag i byxans 

tyg. Skakar. 

ditt höga hårfäste glittrar i 

kontorets sken. Som måsar

flyger intellektet bort svävar 

över torg 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-30 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP