Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tok eller klok


det finns dagar då jag tvivlar
balanserar mellan klokhet och tokhet

lever i ett drömland

som utomjording
hade jag nog gjort mig rätt bra
men
trots allt tackar jag alltid för kaffet




Fri vers av Myself
Läst 234 gånger
Publicerad 2004-10-18 12:08



Bookmark and Share


    Jenny Ehn
den va typ...mysig...
2004-10-18

    Jenny Ehn

2004-10-18

    Mejja
Poesi med den där extra lyckade lilla svängen på slutet. Det har du verkligen lyckats med!
2004-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself