Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du bara inte förstå?

Jag försöker så hårt
för att få dig att förstå
hur kan det vara så svårt
att låta mig gå?

Jag vet vad jag sa
att det alltid skulle va du och jag
Men skenet kan bedra
Jag ville bara vara dig till lags

Om mig får du nu drömma
Och allt jag sa
Det kan du nog glömma

Snälla försök förstå
Allt jag kan säga dig är förlåt




Bunden vers (Rim) av Emilia23
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-02 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia23