Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var inte meningen att detta skulle bli en dikt. Jag skrev bara ner lite tankar jag hade i huvudet och sedan på pappret såg det ut som en dikt.


En dag

En dag ska jag kunna skratta så det känns i hela kroppen.
En dag ska hela min kropp kunna le.
En dag ska jag vara nöjd med mitt liv.
En dag ska jag lyckas ignorera alla blickar
och inte tro att alla pratar om mig.
En dag ska jag kunna säja vad jag vill utan att känna mig dum.
Men en dag,
kommer jag inse att aldrig den dagen kommer.




Fri vers av Bloody_doll
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-07-02 18:24



Bookmark and Share


  Zebraflicka
Bra skrivet, jag älskar den!
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Bloody_doll
Bloody_doll