Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 3/12


Farthinder

 

Möjligen skulle den blonda flickan med cykeln 

lyckas nå den brunhårige mannen

andra sidan småstaden

trots att det var så många skrotupplag, bluesband och skrävlande musikdirektörer emellan

 

Frågan var bara om det egentligen var någon idé 

eller om de i själva verket

hade alltför olika hårfärg




Fri vers av Nanna X
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-12-03 07:13



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Skramlar snyggt med ord som skrotupplag, skrävlande och cykeln i samma dikt...!
2019-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X