Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
arbetsvardag


pågår

gammal sjö
sol
innanlyfter förskeppet
ejdern trycker
sig över dyningen

från fjorden
kommer
morrondimma

vi har sol
innan dimman
kommer ikapp

december månad
och hummerjakt
pågår




Fri vers av tom boreland
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-04 12:26

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ord som ger en vacker vy!
2019-12-04

  HelenaW
Härlig skrivelse
2019-12-04
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland