Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling


Press inför stress

Var inte rädd,
för hur du är klädd.

Låt mörkret lysa upp dig, precis som en display.

Var inte rädd för decembers naturliga press, det är få som hamnar på andra sidan året med finess.

Var rädd om dig och alla dina nära samt kära, inget på oss kan tära. Tänk på alla misstag som gjorts under året, skratta åt hur du hade håret.

Var inte rädd att göra nya misstag, för efter kommer nya tag.

Låt inte december mörkret lämna dig i skugga, våga ta en en stor tugga.




Bunden vers (Rim) av Alltid Här
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-04 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här