Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar kring dagens våld och främlings fientlighet


hur vill vi ha det?

kom loss kom loss
Vad är det som har hänt med oss?
När både en och annan kvinna, kan försvinna,
för att sedan dyka opp, som en död och skändad kropp,
Hur kan det bli så?
och vi bara tittar på
vill vi ha det så?
och flickorna små, måste vara två för att få gå ut och gå
alltid vara rädda
för att vara för lättklädda och vi andra
varandra klandra.
När nåt otäckt händer, skyller vi på folk från andra länder.
Moder Svea har ju oss i tryggt för kvar, så länge vi finns kvar-
Så låt oss alla i detta land ta varandra i hand,
så får vi nog mer kul ,
och en riktigt
GOD JUL




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-06 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP