Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av livet på landet

Sitter och blickar ut i mörka vinternatten, fönstret blankt som havets vatten.
Vinden tjuter runt knuten, döljer ljudet och tjuten
av skrällerna, när mössen går i fällorna.
Katten får spader, jag blir glader.
Nu finns här ingen mer mus, i vårat hus.




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-06 11:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Möss är en del av livet på landet
2019-12-07
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP