Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målas om

 

Öppnar fönstret ut över broarna 

vid Djurgården.  Är så fri de dagar

min dotter bor hos dig 

 

öppnar den på glänt. Färgen ifrån 

 


penslarna sticker. Hon ska återkomma. 

historien skrivas. Inte för dess unika 

berättarstil och inte ens för dess innehåll. 

 

Ska skrivas. Så är det bara. 

ska måla oss. För att mitt inre landskap måste 

färgläggas för att den pensel som färgade svarta 

drag över en sommaräng måste målas om 

 

så är det bara. 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-07 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP