Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Stjärnklara
vackra
vinterkväll
sänk din ro över mig

Låt mina tankar
stilla sig
låt stjärnornas ljus
visa sanningen

Stjärnklara
vackra
vinterkväll
sänk din ro över världen

Låt hopp fylla
människors hjärtan
Låt ljus värma
frusna sinnen

Stjärnklara
vackra
vinterkväll
sänk din ro över oss




Fri vers av Jojo
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-08 00:07



Bookmark and Share


  Rosmarin
Fint uppbyggd!
2019-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo