Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vände mig om, men


sous vide


vi tar mark i en skreva
somnar in och tar gift
sjung miraklet, dileva
för en mjukis på drift

det klickar bortom gudarnas förstånd
mellan fågel och dess trånga flaska
midsommar i arktis tous en rond
torak gnäller sex av cthrag yaska

skalman fyller i sin rygg
med lugnare för myndig
fiddlers gröna utan mygg
osynlig mantel för en syndig

de som ej ska älskas viga skallgång
veklingarnas dextruösaste limbo
neurotikernas skadeskjutna allsång
väggryggarnas buffalesiska akimbo








Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 202 gånger
Publicerad 2019-12-08 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd