Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nådens dagar

 

sjutton år. Idag. Din

roade blick. Ärlighet. Din kyss. Min. 

Idag låg puppan under ett bord. Min 

fjärils vingar flög ifred. Du berättade 

med stort allvar att du var glad på ett 

sätt du inte varit i ett helt liv. Av mig. 

jag älskar dig. Hon hörde sig säga detsamma. 

Otrogen mot en 

gift man i ett annat land. Hon inte träffat 

på femton år. 

kärleken den verkliga har något märkbart 

klart ogenomträngligt i sig. Min slags 

människa är så överkänslig att otrohet 

inte ens är en möjlighet. Moral har noll

med det hela att göra. Är ett blodigt 

öppet sår. Från födsel till död. 


Steg upp på morgonen nyknullad. 

Platoniskt sett. Ville ha honom om och om

igen 

trodde hon kunde stava till dagen 

D. Hade fel. 

När vågade beskriva landskapen 

som formligen dödat henne var 

livet nära. Den nuddade hud. Den 

hud du nått som ingen annan rört vid. 

Min. 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2019-12-10 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP