Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De långhalsade

De långhalsade
vita
med gult och svart runt näbb
flytande simmande
sjungande
svanar
befjädrade varelser i sjön vid en myr
just vid randen till människors värld
som
delvis
befolkad av besvansade djävlar
likafullt
har änglar så nära intill




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-10 15:59



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Den som söker skall finna
Naturens under?
;)

2019-12-10

  Håkan Grapenfalk
vackert om de vackra!
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP