Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Måste, måste- Vill inte, vill inte!

En jobbig period i livet har det varit.
Har bestått av läkarbesök och olika röntgen undersökningar.

Nu försöker jag hitta glädje och tillförsikt i livet igen.
Allt är tyvärr inte utrett ännu, men hoppas på positiva svar.

Posten har mest bestått av vita brev från Landstinget.
Har sagt att jag inte orkar mer just nu.

Jobbar med positivt tänkande och vill hitta mig själv igen.

Livet går så fort så lev det nu här idag!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-11 15:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text, hoppas att allt blir bra!
2019-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Positivt tänkande är en bluff.
Jesus är verklig.
2019-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP